Avís Legal

Aquesta pàgina d’Internet és propietat de Coletla Botiga S.L., amb NIF B12345678 i domicili social al carrer Major, 123, 08001 Barcelona. La companyia està inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Tom 1234, Folio 5678, Fulla B-12345.

Per contactar amb nosaltres, podeu enviar un correu electrònic a info@coletlabotiga.com o trucar al telèfon +34 93 123 45 67.

Propietat intel·lectual

Els continguts d’aquest lloc web, incloent-hi textos, imatges, dissenys, logos, icones, programes d’ordinador, codis font i altres elements, estan protegits per drets de propietat intel·lectual i són propietat exclusiva de Coletla Botiga S.L. o dels seus respectius titulars.

Queda expressament prohibida la reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra forma d’explotació, sense l’autorització prèvia i expressa de Coletla Botiga S.L. o dels seus respectius titulars.

Responsabilitat

Coletla Botiga S.L. no es fa responsable de la informació continguda en llocs web de tercers connectats per enllaços amb aquest lloc web.

Coletla Botiga S.L. no es fa responsable dels danys i perjudicis que puguin ocasionar-se a causa de l’ús d’aquest lloc web, ni de la informació continguda en ell.

Llei aplicable i jurisdicció

Aquest avís legal s’ha redactat en virtut de la llei espanyola. En cas de conflicte en la interpretació de les presents condicions, la jurisdicció competent serà la de la ciutat de Barcelona.

Modificació de les condicions

Coletla Botiga S.L. es reserva el dret a modificar les condicions d’aquest avís legal en qualsevol moment i sense previ avís, per tal de garantir la seva adaptació a la normativa vigent en cada moment.

Atentament,

Coletla Botiga S.L.